Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Vergaderen in de maand mei

De lente is in aantocht en vergaderen buiten de deur komt steeds meer in trek. Tussen de middag even naar buiten klinkt als muziek in de oren. Wat als de componenten en rust gecombineerd kunnen worden?

Boerderij de Boerinn nodigt u van harte uit om te zorgen voor dit resultaat. Geniet met uw collega’s van de rust en geef uw zakelijke dag een boost. Speciaal voor deze mooie maand heeft het bedrijf een aantal aanbiedingen voor u opgezet, waar handig gebruik van gemaakt kan worden. Of het nu gaat om teambuilding, een personeelsuitje of een vergadering. Boekt u in de maand mei een dag of dagdeel, dan komt u in aanmerking met leuke kortingen of extra’s.

 

Bedrijfsuitje

Nu de temperatuur weer boven de 15 graden komt, is het een uitstekend moment om met uw collega’s eens lekker op stap te gaan. Bekijk bijvoorbeeld onze bedrijfsuitjes voor wat inspiratie. Boekt u het bedrijfsuitje in de maand mei, dan krijgt u er een slagroomtaart met uw eigen logo van ons cadeau. Op deze manier start u de dag wel erg smakelijk! Heeft de namiddag en avond toch de voorkeur dan kunt u gebruik maken van een barbecue special. Boekt u een bedrijfsuitje in de maand mei waar een barbecue traditioneel in zit, dan maken wij daar een barbecue deluxe van.

 

Teambuilding

Plots kan teambuilding buiten! Laten we daar nu net gespecialiseerd in zijn. Samen met onze Strategisch Vitaliteitscoach gaat het team aan de slag met een nulmeting. Hoe vitaal is het team en reageert het goed om interne en externe veranderingen? Verschillende opdrachten die individueel, in duo’s en met de gehele groep voltooid worden, zorgen voor vitaliteit! De eerste sessie kan in de maand mei met 30% korting geboekt worden. Omdat Strategisch Vitaliteitsmanagement nieuw is, bestaat er nog geen webpagina. Door persoonlijk contact op te nemen, vertellen wij u graag de voordelen.

Een tastbare teambuilding wordt gevonden in onze boerenteambuilding. U wordt ontvangen met koffie, thee en een boerenmuffin waarna u met een trainer naar buiten gaat. Door middel van verschillende onderdelen werken we aan het groepsgevoel, de samenwerking en waardering. Als de training compleet is, staat er een boerenluch voor jullie klaar. Normaliter betaalt u €32,50 en als u de teambuilding in de maand mei boekt, slechts €22,50 per persoon (inclusief btw).

 

Vergaderen

Ook in de maand mei gaat het vergaderen vrolijk door. Met maar liefst tien vergaderruimtes kan iedere groep goed uit de voeten op onze boerderij. Of u nu met vier of veertig personen komt. Of het gaat om twee uur of twee dagen. Op dit moment worden er twee ruimtes compleet gerenoveerd! Vergader in de eigentijdse ruimtes van Boerderij de Boerinn en geniet van het uitzicht over de polder. Indien u één dagdeel komt vergaderen, krijgt u er een mini-break bij. Laat ons weten welk doel uw pauze moet hebben en pak daar gerust bij uit. Leer uw collega’s beter kennen op persoonlijk gebied, werk nauwer samen of geef de creativiteit even een boost!

Heeft u toch behoefte aan een acht uur durende vergaderdag, dan profiteert u van een flinke korting op uw zaalhuur. Enkel in de maand mei geven we u 50% korting op de zaalhuur. Neem voor meer informatie contact op met onze verkoopmedewerkers.

Contact formulier

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail: