Winterboerderij 2018

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winterboerderij 2018

Auteur: De Boerinn
20 december 2017

In de tweede week van de kerstvakantie is het weer zo ver, de Winterboerderij! Lekker binnen en buiten ravotten.

Van 4 tot en met 7 januari 2018 wordt de helft van Boerderij de Boerinn omgetoverd tot Winterboerderij. Doe je jas aan en sjaal om, het kan koud zijn buiten! Gelukkig hebben we daar wat op gevonden, want door een beetje kou laten we ons niet tegenhouden. Je kan lekker een marshmallow roosteren boven het vuur, skelteren of knuffelen met Kees Konijn! Zo blijf je warm en verzamel je alvast een paar stempels!

Dit jaar krijgt ieder kind namelijk een eigen stempelkaart mee. Zet er je naam en leeftijd op en ga op pad. Kun jij alle stempels verzamelen? Er vallen buiten en binnen stempels te halen bij de verschillende activiteiten. Binnen kun je bijvoorbeeld knutselen aan een sneeuwpop slinger of een wintermutsje maken. Met een volle stempelkaart verdien je een leuke verrassing! Ook is er een restaurant waar je allerlei lekkers kunt halen. Denk aan soep, broodjes maar natuurlijk ook koffie, thee en warme chocolademelk met slagroom.

Op deze pagina koop je de kaartjes!

De Winterboerderij is makkelijk te bereiken. Rij via Woerden (A12) richting Kamerik en sla op Mijzijde 6 af. Als je de brug over bent, volg je het lange pad naar de boerderij. Parkeren is helemaal gratis! Vanaf het erf leiden onze medewerkers je naar de locatie van de Winterboerderij.

Deel:

Meer nieuws van 't erf

Meer nieuws

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail: