Mobiele vergaderruimte

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winter '22/'23 Winkelwagen 0

Mobiele vergaderruimte

  Schrijf jezelf nu in voor onze Winterboerderij op 4, 5 en 6 januari 2023 »

Met onze mobiele vergaderruimte kun je altijd vergaderen of teambuilden midden in de polder. Met deze mobiele vergaderruimte beleef je het ultieme buitengevoel tijdens jullie meeting. Bij minder weer is het mogelijk om de ruimte gedeeltelijk af te sluiten. De mobiele vergaderruimte is in uitgeklapte vorm 80m2 groot. Deze vergadermogelijkheid is te boeken met flipover en/of beamer met scherm. Je bepaalt zelf de beste opties voor jouw vergadering. Alle mogelijkheden zijn in overleg.

Prijs voor de mobiele vergaderruimte is per dagdeel 350 euro (ex. btw).

Klik hier voor het capaciteitenoverzicht.

Met gepaste trots presenteren we feestzaal Jongveestal van Boerderij de Boerinn. De Jongveestal is een sfeervolle zaal in het hart van de boerderij. Tussen de weilanden staat de Jongveestal die voorheen als echte stal werd ingezet.  De Jongveestal diende voorheen als echte stal en is nu omgezet tot multifunctionele ruimte. De stal heeft heeft een oppervlakte van 200m2 en is voorzien van een eigen bar en aangrenzende toilet-unit. De stal heeft een hoog plafond en openslaande deuren naar een buitenplein.

De ruimte heeft een authentieke sfeer en brengt het gevoel van het platteland goed naar voren. De ruimte is uitermate geschikt voor feesten en partijen, maar de mogelijkheden voor het organiseren van een vergadering zijn ook eindeloos. De ruimte kan naar jouw wensen worden ingericht.

Enkele mogelijkheden van de feestzaal zijn:
 1. Trouwfeesten
 2. Bijeenkomsten
 3. Verjaardagen / jubliea
 4. Recepties
 5. Presentaties voor verenigingen/clubs

Overige zalen

Wil je liever een kleinere feestruimte of ben je benieuwd naar de andere mogelijkheden? Kijk dan eens naar de Grondlegger of het Zomerhuis. Bekijk het volledige aanbod van de zalen op deze overzichtspagina. Wist je dat je ook kunt vergaderen of een congres kunt houden op de boerderij?

Een ruime vergaderruimte midden in het hart van de boerderij.

De ruimte is sfeervol met het uiterlijk van echte stal. De Jongveestal diende voorheen als echt stal en is nu omgezet tot multifunctionele ruimte. De stal heeft heeft een oppervlakte van 200m2 en is voorzien van een eigen bar en aangrenzende toilet-unit. Verwarming is niet aanwezig maar er kunnen eventueel heaters worden ingezet.

Klik hier voor het capaciteitenoverzicht

Met trots presenteren we deze feestzaal van Boerderij de Boerinn. Het Grechthuis is met het hoge plafond en de openslaande deuren de meest chique ruimte van de boerderij. Vanuit de zaal kijk je honderden meters ver de polder in en geniet je op en top van het platteland. De moderne ruimte is voorzien van alle gemakken. Een eigen bar, grote houten tafels & stoelen en de nieuwste licht- en geluidsapparatuur. Ook beschikt de ruimte over een buitenterras en omheind grasveld, welke grenst aan het water.

De ruimte is een combinatie van luxe en het platteland. Met lichte kleuren en veel natuurlijk licht is de zaal uiterst geschikt voor feesten en partijen. De ruimte kan volledig naar wens worden ingericht. In de lente, zomer en herfst staat er een stretchtent op het terras. Zo wordt het een ideale plek voor een buitenfeest!

Enkele mogelijkheden van de feestzaal zijn:
 1. Trouwfeesten
 2. Bijeenkomsten
 3. Verjaardagen/ Jubilea
 4. Recepties
 5. Presentaties voor verenigingen/clubs

Trouwen op de boerderij

Het rustieke landschap, de eigentijdse indeling en de luxe ruimtes zijn een perfecte combinatie voor een trouwerij. Het Grechthuis is uitermate geschikt voor een trouwfeest. De gehele zaal kan worden ingericht naar de wensen van het bruidspaar. Het terras geeft jullie de mogelijkheid om ook buiten te genieten. Denk aan vuurkorven, lampions of een strobalen loungehoek, niets is te gek.

Overige zalen

Wilt u toch liever een kleinere feestruimte of bent u benieuwd naar de andere mogelijkheden? Kijkt u dan eens naar de Grondlegger of het Zomerhuis. Is het Grechthuis niet groot genoeg? Dan adviseren wij het onlangs gerenoveerde Karnhuis. Deze ruimte is samen met het Grechthuis in mei 2018 gerenoveerd en is geschikt voor groepen tot 250 personen. Bekijk het volledige aanbod van de zalen op deze overzichtspagina. Wist u dat u ook kunt vergaderen of een congres kunt houden op de boerderij?

Let op; tarieven van de feestruimtes zijn alleen geldig i.c.m. het feestarrangement !

Het Zomerhuis wordt ook wel het kloppende hart van de boerderij genoemd. Een feestzaal van formaat!

De ruimte bevindt zich in het midden van het erf en grenst ook nog aan het oude woonhuis van de boer. Met een serre en een grote ontvangsthal zijn er uitwijkmogelijkheden genoeg en is er geen feestconcept te gek. Het Zomerhuis leent zich uitstekend voor feesten en partijen van groot formaat. De zaal is voorzien van een eigen bar en genoeg lange tafels met comfortabele stoelen. De vele ramen laten licht door, wat de huiselijke sfeer ten goede komt. Vanuit het Zomerhuis kijkt u uit over de polder en kunnen u en uw gasten gemakkelijk even een luchtje scheppen in de Boomgaard. In de boomgaard is sinds mei 2018 een nieuwe speeltuin aangelegd waardoor ook kinderen zich tijdens het feest niet meer hoeven te vervelen!

Mogelijkheden van de feestzaal zijn:
 1. Familiefeesten van groot formaat
 2. Huwelijksfeest
 3. Familiedagen met een barbecue of diner
 4. Jubilea
 5. Verjaardagen

Met 140 vierkante meter kan het feest gemakkelijk 100 gasten ontvangen. Bij het organiseren van een grootschalig feest komt veel kijken en wellicht kunt u wel wat hulp gebruiken. Boerderij de Boerinn denkt graag met jullie mee over de juiste indeling van de ruimte.

Overige feestruimtes

Wilt u toch liever een kleinere feestzaal of bent u benieuwd naar de andere mogelijkheden? Kijkt u dan eens naar de Grondlegger of het onlangs gerenoveerde Karnhuis en het chique Grechthuis.

Let op; tarieven van de feestruimtes zijn alleen geldig i.c.m. het feestarrangement !

Het Karnhuis is de grootste feestzaal bij ons op de boerderij. Voorzien van een moderne bar, beamer, licht- en geluidsapparatuur is dit de plek voor jouw feest.

De echte moswand in de zaal zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Dit geeft de ruimte een extra groen gevoel. Het karnhuis is volledig naar wens in te richten met (sta-) tafels en stoelen. Er is genoeg ruimte voor een podium met een band of DJ. De lichten, die centraal in de ruimte hangen, kunnen verschillende kleuren geven. Het Karnhuis is geschikt voor een feest met maximaal tweehonderd gasten.

Enkele mogelijkheden van de feestzaal zijn:
 1. Grote familiedagen
 2. Bijeenkomsten voor alle soorten groepen
 3. Presentaties voor verenigingen/ clubs
 4. Trouwfeesten
 5. Gala’s en congressen
Overige zalen

Wilt u toch liever een kleinere feestzaal of bent u benieuwd naar de andere mogelijkheden? Kijkt u dan eens naar het chique Grechthuis. Of de andere feestruimtes; de Grondlegger.

Let op; tarieven van de feestruimtes zijn alleen geldig i.c.m. het feestarrangement !

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business