Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Paas High Tea

Naast onze overheerlijke Paasbrunch bestaat er de ook de mogelijkheid om buitengewoon te High Tea’en. In een Paasthema kan er genoten worden van heerlijke zoete en hartige hapjes.

 

Jullie kunnen een reservering maken per mail (info@deboerinn.nl), telefonisch 0348-401200 of via het contactformulier onderaan de pagina.

 

De Serre zal voor eenieder open zijn en met een fantastisch uitzicht is het plaatje compleet. Of jullie nou gezellig bij willen kletsen of gewoon eens lekker buiten de deur willen eten! Ook de High Tea is te boeken met een leuke activiteit. Normaal gesproken ziet de Boeren High Tea er zo uit, maar omdat het Pasen is zorgen we voor een speciale High Tea! Kom je bijvoorbeeld met de kinderen, dan zijn er de boerderijdieren om te aaien! De kinderen kunnen zich onder begeleiding vermaken met de konijnen, cavia’s en varkentjes. De High Tea bestaat uit een ronde met zoete hapjes en een ronde met hartige hapjes. Lunchen is dus echt niet nodig!

Praktische informatie

De High Tea start vanaf 15:00 en jullie kunnen zo lang blijven zitten als jullie willen. De High Tea kost €21,50 per volwassenen, €14,95 voor kinderen van 6 t/m 17 jaar en €9,95 voor kinderen van 2 t/m 5 jaar. Er kan onbeperkt koffie en thee worden bijbesteld tijdens de High Tea.

 

Reserveer via onderstaand formulier of bel ons op 0348-401200

Contact formulier

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail: