Nieuw gezicht

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Nieuw gezicht

Auteur: Denise van Schie
16 januari 2017

Als nieuwe medewerker bij Boerderij de Boerinn is het jaar voor mij goed begonnen. Toen iemand mij tipte dat Boerderij de Boerinn een grafisch vormgever zocht, werd ik
gelijk nieuwsgierig. Om eerlijk te zijn wist ik niet goed wat de boerderij allemaal biedt, maar na het bezoeken van de site kwam ik erachter dat er veel te doen en te beleven is. Een actief bedrijf in de boerenbuitenlucht. Een inspirerende omgeving, zowel voor de gasten als voor de medewerkers. Zelf ben ik opgegroeid in Wilnis, een plattelands dorpje niet ver van Kamerik vandaan, dus de omgeving is voor mij niet vreemd.

In de buitenlucht ben ik graag. Als lid van de reddingsbrigade ben ik veel op en rond het water te vinden. In de zomer is dit als strandwacht op Texel. Hier werk ik op een post en zorg ik met een team ervoor dat er geen verdrinkingsongevallen plaatsvinden. In eerste instantie is dit preventief, dus door mensen te waarschuwen en te informeren over de gevaren van de zee. Het kan ook voorkomen dat we een redding uitvoeren. Dan gaan we het water in of lanceren we de boot of waterscooter. Gedurende het hele jaar ben ik actief bij de brigade van Vinkeveen. Elke woensdagavond geef ik les in zwemmend redden. De kinderen leren dan hoe ze zichzelf en anderen kunnen redden in het water. Daarnaast ga ik regelmatig mee op een reddingsbrigadeboot om te helpen bij het bewaken van evenementen. Ik vind het leuk om mij actief en sportief in te zetten voor een maatschappelijk doel.

Knutselen, schilderen, knippen en plakken deed ik als kind het liefst. De creatieve opleiding Allround Styling aan Academie Artemis was dan ook een passende keus. Op de opleiding heb ik geleerd te denken vanuit concepten en hoe je deze vervolgens praktisch uit kunt werken. Dit kunnen concepten in de mode, media, interieur of foodbranche zijn. Na de opleiding te hebben afgerond ben ik gaan werken voor een woonwinkel/interieuradviesbureau. Dit heb ik met veel plezier gedaan. Ik leerde de praktijk van de interieurbranche kennen en kreeg ervaring in het uitwerken van interieurplannen. Daarnaast hield ik me bij het bedrijf bezig met het ontwerpen van huisstijlen en communicatie uitingen. Zowel voor het eigen bedrijf als voor klanten. Gaandeweg leerde ik dat mijn passie ligt bij vormgeving en communicatie. Ik vind het interessant om na te denken over het doel van een communicatie en hoe je dit vervolgens het beste vorm kunt geven. De functie “creatieve duizendpoot” bij Boerderij de Boerinn was precies wat ik zocht. Ik wilde werk doen met wat meer creatieve vrijheid en meer gericht op vormgeving en communicatie.

Inmiddels ben ik een week aan het werk bij Boerderij de Boerinn en het bevalt goed! Opvallend is de band tussen de collega’s. Het is bijna een vriendengroep. Ik voel me er erg welkom. Van het werken bij Boerderij de Boerinn verwacht ik werken in een hecht team met veel ruimte voor nieuwe ideeën. Ik hoop dat ik veel ga leren over marketing en dat ik met mijn ontwerpen en ideeën bij kan dragen aan het succes van Boerderij de Boerinn.

 

Deel:

Meer nieuws van 't erf

Meer nieuws

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail: