Schaap in de bevroren weide

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Koud! Maar ook Kerst

Auteur: David
31 oktober 2018

De lange nazomer is voorbij en je kunt direct de winterjassen weer van zolder halen. Niet iedereen is even blij met het weer, maar er is hoop! De Kerst komt er weer aan.

Ook dit jaar vieren we weer Kerst op de Boerderij. Met een uitgebreide brunch op maar liefst vier dagen! Speciaal voor gezinnen die aan twee kerstdagen niet genoeg hebben, pakken we er het weekend bij. Zo kan iedereen zijn/haar hele familie zien en hoeft er niemand alleen te zijn tijdens de kerstdagen. 23 december tot en met 26 december kan de hele familie dus komen brunchen en dat is nog niet alles. Speciaal voor de kinderen is er een levende kerststal! De serre die aansluit op het Zomerhuis wordt geheel omgetoverd tot kerststal. Met de deuren dicht en de ingang aan de andere kant, heb je daar mooi geen last van tijdens het eten. De kinderen kun je ten allen tijde zien vanuit het Zomerhuis.

Het menu voor de brunch bekijk je hier.

Naast een heerlijke brunch hebben we ook een Kerst diner! Op 23 december en 26 december kun je heerlijk komen eten. Er staat een overheerlijk buffet voor jullie klaar met diverse streekproducten. Ook hier is er weer speciale aandacht voor de kinderen. De levende kerststal is gevuld met de dieren van de boerderij en die zijn natuurlijk veel kinderen gewend.

Het menu voor het kerstdiner vind je hier!

Tijdens de kerstdagen is de boerderij omgetoverd tot kerstparadijs. De ruimtes zijn versierd en wij zorgen voor gezellige muziek. De gastvrijheid die je van ons gewend bent zal niet ontbreken. Ook dit jaar ontvangen wij iedereen weer met een welkomstdrankje. We weten zeker dat je goed gevuld naar huis gaat. Wil je nog meer informatie over kerst op de boerderij? Bekijk dan hier de officiële pagina. 

Deel:

Meer nieuws van 't erf

Meer nieuws

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail: