Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Kerst met Collega’s

Voor je het weet is het jaar alweer voorbij en dat betekent dat we ons op gaan maken voor de kerstdagen. Het moment om terug te blikken en collega’s extra in het zonnetje te zetten. Wordt het dit jaar een borrel of diner? Ook het kerstpakket verdient de nodige aandacht. Het perfecte kerstgeschenk is voor iedereen anders. Een hele opgave om een passend cadeau te vinden. Maar wat als de medewerkers zelf hun kerstpakket kunnen samenstellen?

Op 13 of 14 december 2018 heten wij u van harte welkom voor een feestelijke borrel of diner. In de stal zal een gezellige kerstmarkt te vinden zijn, waar iedereen een mooi kerstgeschenk kan uitzoeken.

De borrel

Het diner

De kerstmarkt

Je eigen kerstpakket samenstellen is een uitkomst! Iedereen gaat naar huis met een persoonlijk cadeau. Hoe gaat het in z’n werk? Iedere medewerker krijgt een papieren tas en een aantal munten. De munten kunnen worden ingewisseld tegen mooie producten zoals delicatessen, speciaal-biertjes of woonaccessoires. Er is voor ieder wat wils. Op de kerstmarkt zijn lokale ondernemers vertegenwoordigd met een eigen kraam en producten. Op de markt stelt elke medewerker zijn/haar eigen kerstpakket samen met de producten die hem/haar aanspreken. Het aantal te besteden munten is door de werkgever vooraf bepaald.

Ruimtes

De boerderij beschikt over diverse ruimtes. In mei 2018 zijn het Karnhuis en het Grechthuis volledig gerenoveerd tot fijne feestruimtes. Met een prachtige bar, goede muziekinstallatie en klimaatbeheersing zijn het geschikte ruimtes voor een luxe kerstfeest. Het Zomerhuis en de Grondlegger zijn gezellige ruimtes met karakter. Ook deze ruimtes beschikken over een bar. Naast deze vier ruimtes kunt u ook terecht in De Hoeve, welke wat meer huiselijk aanvoelt. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, staan wij u graag telefonisch te woord om een advies te geven over de ruimtes.

Er zijn een select aantal plaatsen beschikbaar voor de kerstmarkt en tijdig reserveren wordt daarom aangeraden. Er volgt eind augustus een update over welke ondernemers er op de kerstmarkt staan! De kerstmarkt kan uitsluitend geboekt worden in combinatie met een borrel of diner. De borrel en het diner zijn te boeken van 5 tot 120 personen per groep.

 

Kom kerst vieren op de boerderij!

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail: