Kerst 2017!

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Kerst 2017!

Auteur: David
01 november 2017

Ook dit jaar kunt u met kerst terecht bij Boerderij de Boerinn! Vier de mooiste dagen van het jaar naast de levende kerststal!

Tafels vol met lekkers en lichtjes, kerstbomen en natuurlijk vrienden en familie om je heen. Heerlijk die kerstdagen. Vieren jullie het dit jaar thuis of toch liever buiten de deur? Waarom niet op de sfeervolle boerderij! Die wordt helemaal omgetoverd tot een waar kerstparadijs. Voor zowel een brunch als een diner kunnen jullie dit jaar maar liefst 2 keer terecht! Op zondag 24 december en op dinsdag 26 december staan de Boerinners voor jullie klaar. Ideaal voor families met kinderen, want ook de levende kerststal is terug!

Jullie worden ontvangen met een heerlijk drankje. Geniet daarna samen van een uitgebreid buffet. Voor de brunch zijn er verse broodjes, luxe vleeswaren van Slagerij Zwetsloot, huisgemaakte pompoensoep, pasteitjes met kalfsragout en nog veel meer. Tijdens het diner kun je onder andere genieten van stoofvlees, zalm met kruidenkorst en haricots verts met spek. Ook aan de allerkleinste in gedacht. Ze kunnen hun eigen poffertjes versieren bij het poffertjesbuffet!

Benieuwd wat er allemaal op het menu staat? Klik hier voor meer informatie.

Hebben jullie ook al zo’n zin in de kerst? Neem dan snel contact met ons op en reserveer jullie plek!

Deel:

Meer nieuws van 't erf

Meer nieuws

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail: