Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Kamerik Dobbert

Op zaterdag 21 juli barst het feest los! Kamerik Dobbert is een feest waarbij opblaasdieren en de sloot lekker gecombineerd worden! Blaas je dier op, gooi de trossen maar los en kom gezellig naar het leukste feest van deze zomer! Naast lekker dobberen en drankjes zijn er natuurlijk nog veel meer dingen te doen!

Kamerik en omgeving staat bekend om zijn rustieke groenlandschap en daar gaan we mooi even wat aan doen! Opblazen die handel. Wat is het idee?! Je nodigt al je vrienden en vriendinnen uit om vanaf 13:00 eens lekker een middag/avond te dobberen in de sloot. Er zijn hapjes en drankjes aanwezig en natuurlijk een lifeguard, maar dat is nog niet alles . . . Samen proberen we namelijk een wereldrecord neer te zetten van het meest aaneengesloten opblaasitems. Het huidige record staat op naam van een bedrijf uit Canada met een lengte van 164 meter! Klinkt leuk, maar onze oprijlaan is al langer dan dat! Naast het (soon to be) Kamerik record organiseren we ook allemaal races! Dit wil je niet missen! Bestel je kaartjes onderaan deze pagina! Met een kaartje krijg je niet alleen toegang tot Kamerik Dobbert, er zit ook al een lekkere hamburger bij inbegrepen!

Opblaasraces

Ook houden we wel van een wedstrijdje. Onze roei-expert liet ons weten dat er gestreden wordt in 3 disciplines: 2-man’s boot / 3-man’s boot / 5-man’s boot. De exacte afstand houden we nog even geheim en de camera voor een fotofinish ligt al klaar. Omdat in je eentje racen niet zo’n kunst is, doen we alleen meerman’s/vrouw’s races! Omdat we niet houden van discriminatie, strijden jongens en meiden, dames en heren – allemaal tegen elkaar! Als je een kaartje hebt gekocht, krijg je van ons vanzelf een e-mail of je mee wilt doen aan één van de races. Ook loven we een originaliteitsprijs uit voor het best opgemaakte oplaas. . . ding!

DJ, Bier en BBQ

Natuurlijk mogen de bovenstaande items niet aan een feest ontbreken! Gelukkig beschikt Boerderij de Boerinn over een eigen bar en genoeg ruimte voor iedereen. Installeer jezelf met je biertje lekker in het weiland en geniet! Bij de aankoop van een kaartje, krijg je ook een lekkere hamburger cadeau. Want van dobberen krijg je trek. Natuurlijk zijn er op de dag zelf ook frites en andere snacks te bestellen. Maak je geen zorgen.

Veiligheid

De maatregelen die er worden genomen om iedereen veilig te laten dobberen zijn de hele dag van kracht. Er zijn huisregels opgesteld die ervoor zorgen dat iedereen een leuke dag kan hebben. Daarnaast zijn er leden van de reddingsbrigade aanwezig om een oogje in het zeil te houden.

Mogelijk gemaakt door Eventbrite

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail: