Halloween

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Halloween

Tijdens de herfstvakantie hebben we twee leuke middagactiviteiten voor jullie in petto!

Op woensdag 24, donderdag 25 en vrijdag 26 oktober kunnen kinderen van 4 tot en met 12 jaar terecht op de boerderij! Of je nu met je ouders komt, of met de hele BSO. Er is genoeg te doen. Er starten om het anderhalf uur namelijk verschillende spookrondes. Doen jullie gezellig mee?

Voor de kinderen van 4 tot en met 7 jaar wordt er een leuke spooktocht georganiseerd. Samen met een Boerinner gaat de groep op pad om de vermiste spookjes te vinden. We gaan langs alle dieren in de hoop op aanwijzingen. Tijdens de zoektocht worden er spelletjes gespeeld zoals: spinnenwebparcours, pompoenrace, vleermuizenbaan, mummie bowlen en ring werpen.

Voor de iets oudere groep (8 tot en met 12 jaar) wordt er levend kwartetten en spookmastermind gespeeld! De verschillende spellen gaan om samenwerking, goed zoeken en natuurlijk wat kleine spelletjes. De teams moeten achter de juiste combinatie zien te komen door de verschillende kleuren te verzamelen en op de goede volgorde te leggen. De ouders en begeleiders van de BSO’s zijn natuurlijk vrij om gezellig mee te doen of te komen kijken.

Wat zit er inbegrepen?

Overige Informatie

Tijdens deze drie dagen is iedereen welkom vanaf 10:00 tot 16:00 uur. De spookrondes (activiteiten) beginnen om 10:30 / 12:00 / 13:30 / 15:00. Voor de ouders is er plaats in het Zomerhuis om te genieten van een hapje en een drankje. Aan de BSO’s vragen we om van tevoren even te reserveren en aan te geven welke datum en tijd de voorkeur hebben. Kosten per kind bedragen slechts €6,00. Voor meer informatie of een directe reservering kunt u bellen naar 0348 401200.

 

Boerderij de Boerinn verbindt het Halloween thema aan de herfstvakantie. Het griezelige element of de associaties met ”het kwaad” worden daarbij achterwege gelaten. 

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail: