kinderfeestje op de boerderij

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Enorm veel evenementen!

Auteur: David
28 februari 2019

Het wordt alsmaar leuker op de boerderij. Niet alleen zijn er dit jaar nieuwe bewoners en leuke activiteiten bijgekomen, er zijn ook nieuwe evenementen!

In 2019 organiseert Boerderij de Boerinn namelijk in iedere schoolvakantie een ander evenement! En dan rekenen we de feestdagen nog niet eens mee. Er valt dus weer een hoop te beleven! Om je alvast een beetje op te weg te helpen, hebben we ze even op een rijtje gezet. Houd je vast, hier gaan we!

K├║keleCarnaval

Tijdens Carnaval toveren we de boerderij om tot een heus carnavalsfeest. Trek je gekste outfit aan en kom op 28 en 29 februari lekker gek doen! Je kunt alle informatie hier vinden!

Pasen

Voor je het weet begint het zonnetje weer te schijnen, mogen de koeien weer van stal en zijn er zelfs alweer lammetjes! Pasen vieren we op 1ste en 2de paasdag met een heerlijk brunch! Niet alleen kunnen jullie met het hele gezin genieten van het lekkere weer (#schietgebedje), maar ook van de jonge dieren die we op stal hebben staan. Er zijn in februari al jonge konijntjes geboren en we verwachten nog lammetjes! Tijdens de brunch worden de kinderen meegenomen om eitjes te zoeken. Dus niemand hoeft zich te vervelen! De brunch zit ieder jaar snel vol, dus zorg je dat er op tijd bij bent! Check het hier.

Lenteboerderij

Ook dit jaar vieren we weer uitgebreid Lenteboerderij. Het hele terrein staat in het teken van de lente en er zijn leuke activiteiten voor jong en oud. Ook worden er voor de (groot)ouders/ verzorgers leuke workshops gegeven. Op 2, 3 en 4 mei verwelkomen we jullie graag op het hele terrein. Als het lekker weer is, kan er gekanood worden! Ook zetten we de dieren extra in het zonnetje. Er komen zelfs wat kalfjes logeren!

Circus

Zet de popcornkraam en de jongleurs maar alvast klaar, er komt een circus naar de boerderij! Niet zomaar een circus, maar Circus Snor! Zet daarom 28 juli alvast in je agenda. Dit wil je niet missen!

Nog veel meer..

Naast deze leuke evenementen staat er nog veel meer op de planning. Net als in 2018, vieren we Halloween op de boerderij! Ook Kerstmis en de Winterboerderij komen weer langs. Het is eigenlijk teveel om op te noemen. Check daarom onze evenementenkalender of kijk eens wat het nieuwe aanbod is.

 

 

Deel:

Meer nieuws van 't erf

Meer nieuws

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail: