bouwen

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Een jaar van bouwen

Auteur: De Boerinn
18 januari 2018

Een jaar van bouwen is gestart. In de letterlijke zin met de verbouwing van de Wagenschuur en het Atelier tot twee schitterende nieuw conferentie- en feestzalen. De verbouwing van de Stal tot robuuste recreatieruimte en de herinrichting van de douches, facilitaire ruimtes en het boogschietlokaal. Bouwen in de figuurlijke zin door het vormen van de visie. Gericht op groei en ontwikkeling en het creëren van een productaanbod voor een buitengewone beleving bij Boerderij De Boerinn.

 

Op 31 maart 2018 zijn de Wagenschuur en het Atelier weer te reserveren.

 

Het eerste kwartaal zijn de Wagenschuur en het Atelier niet te reserveren. Gelukkig beschikt het Zomerhuis over voldoende capaciteit om de grote groepen te verwelkomen in een verzorgde ruimte. We zullen alvast een tipje van de sluiten oplichten.
De Wagenschuur krijgt een volledig nieuwe inrichting waardoor het zicht op de polder nóg beter is. Ook wordt het pand voorzien van een nieuwe keuken en bar. Het Atelier wordt vergroot en krijgt een eigen bar. Op deze manier kunnen we groepen laten genieten van een spectaculair uitzicht op de groente kwekerij en de groene polders. Ook kan het Atelier geboekt gaan worden als trouwlocatie.

Deel:

Meer nieuws van 't erf

Meer nieuws

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail: