winterboerderij evenement - kindje aan het knutselen

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

De datum van de Winterboerderij!?

Auteur: David
17 september 2018

De zon straalt nog en toch kunnen we niet wachten om te vertellen dat er weer een Winterboerderij aan komt!

Alweer bijna een jaar geleden werd de boerderij gevuld met blije gezichten en spelende kinderen. Veel leuke activiteiten een groot kampvuur en natuurlijk lekker eten! De Winterboerderij is bij uitstek een leuk uitje en het event valt nu wel erg gunstig!

 

Vrijdag 28 en zaterdag 29 december 2018 = Winterboerderij

 

Misschien denk je nu, maar er is in 2018 al een Winterboerderij geweest. Dat klopt! Toen viel de kerstvakantie net even anders. Dit jaar kiezen we ervoor om het leukste Winterevenement tussen Kerst en Oud en nieuw te geven. De kerstvakantie is een heerlijke periode waarin je samen met het hele gezin iets leuks kunt gaan doen. Een gezellig uitje naar de Winterboerderij raden we daarom iedereen aan. De organisatie staat al in de startblokken en er worden op dit moment al foto’s gemaakt. Welke leuke spellen en shows er gehouden worden is nog niet bekend. Wel zal er in de aankomende tijd een Facebook-evenement aangemaakt worden.

Zet de Winterboerderij daarom alvast in je agenda! Trommel alle neefjes en nichtjes op, nodig je vrienden uit en kom allemaal gezellig langs op 28 en 29 december 2018.

Deel:

Meer nieuws van 't erf

Meer nieuws

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail: