Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: [email protected]

Reserveren voor activiteiten is nu nog makkelijker! Boek klompengolf en kanovaren online »

”Allereerst dank voor de zorgeloze dag. Zowel de locatie (De Hoeve) als de overige locaties in de omgeving zorgde voor een fijne, informele omgeving waar we naast serieuze gesprekken ook veel gezellige momenten hebben beleefd. Het was erg fijn dat we, ondanks de afgesproken tijd, allemaal al iets eerder naar binnen konden en niet buiten hoefde te wachten. De gastvrouw overdag heeft alles netjes verzorgd en geregeld dat er ten alle tijden genoeg koffie/thee en fris aanwezig was.Top!”

 

Miranda Rijsdijk

Assistant to CTrO Paolo Nanni

 

 

 

 

Introductie

In 1993 is G.M. Damsteegt B.V. opgericht waarbij het zich in eerste instantie toespitste op het verhuur van graafmachines. Inmiddels is G.M. Damsteegt B.V. de verhuurder van bemand en onbemand materieel in Grond-, Weg, en Waterbouw, Recycling en Zuigtechniek met meer dan 150 werknemers en meer dan 300 machines. Met de vele soorten en maten van machines kan G.M. Damsteegt B.V. de perfecte machines leveren voor het uitvoeren van veel verschillende werkzaamheden.

De dag

G.M. Damsteegt B.V. was op zoek naar een geschikte locatie voor haar jubileum, waarbij zij met haar werknemers en hun partners op feestelijke wijze dit jubileum konden vieren. Het was hierbij belangrijk dat de locatie gemakkelijk bereikbaar was, een landelijke uitstraling heeft en dat er wordt meegedacht over de mogelijkheden en de invulling van de viering.

 

Programma

Tijd Activiteit
17:30 Warm welkom met prosecco
17:45 Speluitleg
18:30 Spelronde 1
19:00 Pompoensoep als voorgerecht
19:45 Spelronde 2
20:30 Speech vanuit GM Damsteegt B.V.
20:45 Hoofdgerecht in buffetvorm
21:30 Spelronde 3
22:00 Dessert
22:15 Prijsuitreiking
22:30 Afsluitende borrel
23:30 Einde programma

Stichting De Opbouw
De Opbouw is een landelijke stichting die gericht is op het verlenen van zorg aan ouderen, verstandelijk gehandicapten en jeugd. Onze missie is: Samen bieden wij zorg en dragen bij aan welbevinden en zingeving voor kwetsbare mensen vanuit wederkerigheid in een open gemeenschap. Dit doen wij vanuit de visie: Wij creëren een omgeving waarin iedereen de ruimte heeft zichzelf te zijn, zijn talenten in te zetten en waar iedereen echt mee doet en ertoe doet: ik zie jou.

Doel van de dag
Medewerkers van alle zorginstellingen binnen Stichting De Opbouw komen samen om hun kennis en ervaringen delen over een actueel thema in de zorg; de Wet Zorg en Dwang, die per 1 januari 2020 in werking zal treden. Wat doet die wet, wat moeten we ermee, wat is onvrijwillige zorg en hoe gaan we onder deze nieuwe wet om met dwang in onze zorg? Deze dag geeft de eerste antwoorden.

Programma

Tijdschema Activiteit
08:00 Ontvangst contactpersoon
09:00 Inloop gasten
09:30 Plenaire bijeenkomst
11:30 Pauze
12:00 Workshop ronde 1
13:00 Lunch
14:00 Workshop ronde 2
14:30 Pauze
15:00 Werktheater
16:00 Afsluiting
16:30 Borrel
17:30 Einde programma

 

BghU

Belastingsamenwerking gemeenten & hoogheemraadschap Utrecht (BghU) heft en int belastingen namens haar deelnemers en stelt de hoogte van de WOZ-waarden vast voor alle onroerende zaken in deze gemeenten. BghU is een publieke, uitvoerende en dienstverlenende organisatie die op basis van maatschappelijk aanvaarde bedrijfseconomische principes wordt geleid.

De vraag

Voor een dag met als doel: teamspirit te versterken en focus te leggen op de doelen van het team, was de BghU op zoek naar een geschikte locatie. De wens was een ontspannen dag, waarbij teamgevoel tot stand wordt gebracht en mensen geïnspireerd worden samen te werken. Om dit te bewerkstelligen was een fijne ruimte nodig, een spreker die vertelde over optimaal samenwerken en een buitenactiviteit. Belangrijk voor het programma was een combinatie van binnen-en buitenonderdelen.

Daarnaast was de ontspannen sfeer was van belang en het meedenken in het programma vanuit Boerderij de Boerinn. Samen met Remco is het programma samengesteld. Hiervoor heeft Boerderij de Boerinn haar spreker ingezet, die als teambuilder heeft gesproken over optimaal samenwerken. Vervolgens heeft zij het kwaliteitenspel begeleidt en de teambuildingsactiviteit, het bamboe bouwen, verzorgt. Door het inzetten van de kwaliteiten is het team tot één gezamenlijk resultaat gekomen. Voor de focus op de doelstellingen zijn tekenaars ingezet, die met behulp van de inspirerende omgeving van Boerderij de Boerinn het team heeft laten nadenken over de verschillende doelstellingen.

 

Tijdschema Activiteit
09:30 Ontvangst met koffie, thee en een boerenmuffin
10:00 Workshop tekenen in het Karnhuis
12:00 Broodjeslunch met verschillende belegde broodjes
13:00 Presentatie Optimaal Samenwerken door Tanja van Bemmel
13:30 Kwaliteiten Spel
14:30 Bamboe Bouwen
15:30 Borrel
17:00 Diner, een bourgondisch buffet
18:00 Dessert, bakjes boerenijs
18:30 Einde programma

 

Schaap & Schuyt

Nicole Schaap en Marjolein Schuyt hebben samen een evenementenbureau. Ze zijn ambitieus, hebben een scherp oog voor detail en creëren graag een ervaring met een wow factor.

De vraag

Voor ABN AMRO was Schaap en Schuyt opzoek naar een mooie landelijke locatie waar een Family Event georganiseerd kon worden met lunch, activiteiten en een borrel voor ongeveer 300 personen. De wens was een geheel ontzorgde dag in een landelijke en weide omgeving, waar voor iedereen wat te doen was. Belangrijke speerpunten waren voldoende catering, drinken en uitgifte punten tijdens de lunch en de borrel. Voor de activiteiten hebben we gezocht naar de verschillende niveaus van inspanning, om de activiteiten goed af te stemmen op de gasten. Samen met Marjolein en Nicole hebben we de mooiste plek van de boerderij uitgekozen en met hun oog voor detail is dit prachtig aangekleed.

Het programma

Tijdschema Activiteit
09:30 Ontvanst organisatie
10:00 Klaarzetten en aankleden van de ruimte en uitgifte punten
12:00 Ontvangst ABN AMRO met lunch:
* Verschillende luxe broodjes
* Mini saucijzenbroodjes
* Huisgemaakte groentesoep
* Boerendip met komkommer, wortel, tomaat, tzatziki en humus
13:00 Keuzeprogramma ronde 1
* Light: Klompengolf
* Relaxed: Oud-Hollandse spelen
* Active: Boerenlandspelen
* Kids: Ontdek de boerderij, speurtocht, schminken
14:45 Pauze met:
* Meergranen eierkoek
* Marsmallows, drop, smarties en winegums
* Verschillende soorten fruit
15:15 Keuzeprogramma ronde 2
* Light: Kanovaren
* Relaxed: Kaasmaak demonstratie
* Active: Polderchallenge
* Kids: Spellen in de stallen, Ontdek de Boerderij, schminken
17:00 Borrelen met:
* Kaas- en worstplateau, olijven
* Zakjes chips
* Mini-loempia’s
* Bittergarnituur
* Boerenfriet
18:00 Einde programma

 

Stedin was op zoek naar een ontspannen dag voor de medewerkers. De dag moest zo goed mogelijk verzorgd zijn en het mocht de medewerkers aan niets ontbreken. Dit alles moest in een informele setting plaatsvinden. Goed en voldoende eten was een belangrijk aandachtspunt. Daarnaast was het belangrijk dat de medewerkers zich op een ontspannen manier in konden spannen. Boerderij de Boerinn was hiervoor de geschikte locatie, er zijn voldoende mogelijkheden om actief te ontspannen en goed te kunnen dineren.

Programma

Tijdschema Activiteit
14:30-15:30 ontvangst met koffie, thee en boerenmuffin
15:30-17:30 activiteiten, keuze uit kanovaren, steppen en boerenlandspelen
17:30-18:00 Borrelen met bittergarnituur
18:00-20:00 Barbecue deluxe waarbij Boerderij de Boerinn het vlees heeft gegaart
19:30-20:00 Dessert, een bakje boerenijs
20:00 Einde programma

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail: