Mini yoga retraite | Camping de Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: [email protected]

Mini yoga retraite

Komt u onze boerderij bezoeken? Houd dan rekening met extra reistijd. Door werkzaamheden aan de A12 kan de extra reistijd oplopen tot een uur. »

Wil jij ook na deze intensieve coronaperiode weer even goed ontspannen en weer lekker in je vel komen te zitten? En, heb je echt de behoefte aan beweging en balans? Dan hebben we nu iets heel leuks! Deze zomer bieden we namelijk mini yogaretraites aan op Camping De Boerinn!

In de ochtend of middag volg je, onder de leiding van yoga/meditatie docente Jessica de Kam en ervaringsdeskundige Wanda Hoogendoorn, een uitgebalanceerd meditatief programma. We bieden de volgende programma’s aan:

HALVE DAG: PUUR DETOX (09.30 – 12.30 uur)

Deze mini-retraite is geschikt voor iedereen die rust en verdieping wil vinden in de natuur. Kom volledig tot rust en ervaar de ontspanning die de natuur met zich meebrengt. Deze ochtend biedt een uitgebalanceerd programma voor de optimale detox van je lichaam en zorgt voor de opbouw van een gezond lichaam. Het programma bestaat uit zeer toegankelijke yoga, meditatie en ontspanningsoefeningen, zodat mensen van ieder niveau deel kunnen nemen. Aan het eind van de dag voel je dat de kracht, balans en ruimte in je lichaam zijn toegenomen, zodat jij er weer volledig tegenaan kan.

Bij deze dag zijn onbeperkt thee, water en gezonde snacks inbegrepen.

HALVE DAG: PUUR BALANS (13.30 – 16.30 uur)

Tijdens deze mini-retraite speciaal voor vrouwen kom je volledig tot rust en ervaar je de ontspanning en luxe midden in de natuur. Onder professionele begeleiding verbind jij je tijdens deze sessie met jouw innerlijke zelf. Naast meditaties en toegankelijke yoga oefeningen is een cacaoceremonie met rauwe cacao onderdeel van deze retraite. Rauwe cacao boost de energie en geeft toegang tot de intuïtie. Aan het eind van de dag bruis je weer van de energie en ben je klaar voor een nieuwe stap!

Bij deze dag zijn de rauwe cacao, een kruidenelixer, onbeperkt thee, water en gezonde snacks inbegrepen.

Prijs per halve dag is € 67,50 per persoon.
Boek je direct voor twee personen dan is de prijs € 120,- per duo.

De sessie gaat door vanaf zes deelnemers. Iedereen vanaf 18 jaar kan meedoen, beide retraites zijn voor zowel beginners als gevorderden geschikt. Mocht je fysieke beperkingen hebben dan kijken we vooraf naar wat er wel kan.

Mini yoga retraite reserveren

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail: