Break-in Box gereedschapskist van Boerderij de Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Break in Box

Auteur: David
17 januari 2019

Het nieuwe jaar gaat goed van start met de uitbreiding van het activiteiten aanbod! De Break in Box is uitgebreid met een nieuwe variant; de gereedschapskist! Samen met vijf anderen ga je aan de slag om alle sloten te openen, de codes te kraken en in te breken!

Omgekeerde escaperoom

Met ongeveer zes personen speel je een break-in box. Werk goed samen en zorg ervoor dat je inbreekt. Je kan denken aan een omgekeerde escaperoom, waar we er trouwens ook eentje van hebben op de boerderij. Die zie je hier. Je probeert bij een escaperoom uit te breken binnen de tijd, maar wat nou als je juist moet inbreken? Het prettige aan een break-in box is dat je binnen zit. Je vraagt je samen met je team af hoe je in hemelsnaam de kist open gaat krijgen. Daar heb je wel wat overleg voor nodig kunnen we verklappen! Er zitten veel puzzels en codes verstopt in de kist en als je goed samenwerkt ontrafel je het geheim en win je!

De break-in box is voor iedereen! Of je nu twaalf of tweeëntachtig bent! Omdat je lekker binnen zit en rustig met elkaar kunt overleggen, is het voor alle leeftijden geschikt!

Break in Box

In 2018 werd de eerste Break-in Box gebouwd bij Boerderij de Boerinn. Echt een primeur! De houten kist bevat het oude kaasmaak geheim van boer Hoogendoorn. De boerderij is vroeger namelijk een kaasmakerij geweest! Honderden koeien liepen door de weilanden waar nu Jan en alleman komen poldersporten. Er zijn maar liefst 5 kisten waar in totaal zo’n 30 personen tegelijk aan kunnen puzzelen! Omdat er ook grotere groepen geïnteresseerd waren in de activiteit is er een nieuwe box ontwikkeld. Een ander thema en natuurlijk andere puzzels! De buitenkant ziet er veelbelovend uit met maar liefst 7 sloten!

Wil je zelf de Break-in Box proberen samen met je team, familie of vrienden? Dat kan! Al vanaf tien personen is de box te reserveren op alle dagen van de week.

Klik hier voor meer informatie en foto’s van de verschillende kisten. Wil je weten wat talloze spelers van onze escaperoom vonden van het spel? Klik dan hier.

Deel:

Meer nieuws van 't erf

Meer nieuws

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail: