Bijeenkomsten en activiteiten bij Boerderij de Boerinn tijdens Corona

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: [email protected]

Winkelwagen 0

Bijeenkomsten en activiteiten bij Boerderij de Boerinn tijdens Corona

Ontdek de webshop van Boerderij De Boerinn »

Gelukkig hebben we veel ruimte op onze boerderij. Met 3000 m2 aan accommodaties op een landgoed van 30 hectare zal het niet snel te druk worden. Om aan alle richtlijnen te kunnen voldoen hebben we extra maatregelen genomen welke we hieronder graag met je delen.

  1. (Vergader)groepen zijn van harte welkom zonder check van de Coronapas mits zij geen gebruik maken van ons restaurant;
  2. In ons restaurant controleren wij vanuit overheidswege verplicht op de Coronapas;
  3. Personen die ons restaurant willen bezoeken zonder Coronapas zijn welkom mits er ter plekke een zelftest wordt afgenomen met een negatieve uitslag. De zelftesten zijn bij ons verkrijgbaar voor € 3,50 per stuk.

Veiligheid staat of valt met gedrag: blijf bij klachten thuis, neem de hygiëne maatregelen in acht en gun elkaar de ruimte. Wij hebben op onze boerderij voldoende ruimte en samen kunnen we zorgen voor een fijne en veilige ontmoetingsplek.

Hygiëne algemeen

Op ons terrein hebben we extra handen-wasmogelijkheden gecreëerd. De toiletten zijn verder dusdanig aangepast dat je zo min mogelijk contact hoeft te maken met deurknoppen en kranen. Verder reinigen we gedurende de dag de toiletten, tafels, trapleuningen, deurkrukken etc. extra vaak.

Parkeren

Onze parkeerplaatsen zijn dusdanig ruim opgezet dat je veilig kunt in- en uitstappen.

Ontvangstlocatie en garderobe

We beschikken over 2 ontvangstlocaties. Afhankelijk van jullie zaal worden jullie vanaf de parkeerplaats naar de juiste ontvangstplek geleid. We voorkomen op deze manier zoveel mogelijk onnodig verkeer op ons terrein en kunnen we met elkaar afstand blijven realiseren. Jullie krijgen als groep een aanspreekpunt/contactpersoon voor de gehele dag toegewezen. Deze persoon zal de door ons getroffen maatregelen verder toelichten en gedurende de dag toezien op handhaving hiervan. Verder zijn onze garderobes tijdelijk gesloten. Jullie worden verzocht om jassen en dergelijke mee naar de zaal te nemen.

Koffie en thee

In de vergaderlocatie staat koffie en thee klaar wat jullie zelf kunnen inschenken. Ook kunnen jullie hier eventueel genieten van onze heerlijke boerenmuffin.

Grotere groepen

In onze fysiek gescheiden, multifunctionele zalen en ruimtes kunnen we groepen tot 350 personen ontvangen die middels streaming integraal verbonden zijn.

Bar

Ook voor onze barmedewerkers gelden strikte hygiëne eisen en jullie kunnen ervan op aan dat deze worden nageleefd.

Activiteiten

We hebben al onze activiteiten beoordeeld op haalbaarheid met de 1,5 meter afstand. Voor de activiteiten die mogelijk zijn zullen we, naast het waarborgen van 1,5 meter afstand, ook zorgen voor gereinigde materialen zoals klompengolfsticks, peddels en kano’s.

Wij zien veel mogelijkheden om jullie verblijf bij Boerderij de Boerinn veilig te organiseren. We kunnen dit echter niet alleen en daarom doen we ook een beroep op onze gasten om op de anderhalve meter afstand te letten, bijvoorbeeld wanneer jullie met meerdere personen door de gangen lopen of de zaal binnenloopt

Verschuiven of annuleren reservering

Indien wij door richtlijnen van het RIVM en maatregelen van de overheid jullie evenement niet mogen organiseren, dan is het mogelijk om jullie evenement kosteloos te verplaatsen naar een nieuwe datum. De aanbetaling verschuift dan mee.

Kunnen wij jullie evenement binnen de richtlijnen van het RIVM en maatregelen van de overheid wel uitvoeren, maar kiezen jullie er voor om het evenement toch te annuleren, dan gelden onze algemene voorwaarden en kunnen wij annuleringskosten in rekening brengen.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail: