Pasen

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Arrangementen » Familiedag

Pasen

De brunch voor beide Paasdagen is helemaal volgeboekt!

Tijdsduur

3 uur

Minimum personen

2 personen
Reserveren 0348 40 12 00

Op eerste en tweede paasdag, zondag 21 en maandag 22 april, zijn jullie van harte welkom om te komen genieten van een paasbrunch of high tea! Als het buiten weer langzaam wat langer licht blijft en de lente in aantocht is, kijkt iedereen er weer naar uit: de paasdagen. Lekker met elkaar erop uit. Vier Pasen op een overheerlijke manier met de hele familie! Geniet samen van een rijkelijk gevulde paasbrunch of een feestelijke high tea.

 

Bekijk hier wat er met Pasen op het buffet staat!

Paasbrunch

Trommel de hele familie op en kom naar Kamerik! Jullie worden ontvangen met een welkomstdrankje. Nadat de juiste tafel is gevonden, kan de brunch beginnen. Een lang buffet vol lekkers staat klaar. We werken zoveel mogelijk met verse en ambachtelijke producten van onze lokale partners. Ook voor de kinderen wordt goed gezorgd. Er is er een speciaal buffet met onder andere poffertjes. Na een uur lekker eten, worden de kids opgehaald door een begeleider om samen paaseitjes te gaan zoeken op de boerderij! Even langs de dieren, de uitkijktoren op en dan weer terug. Ondertussen kunnen de ouders gezellig bijkletsen. Wat wil je nog meer?

High Tea

Liever s’middags genieten van thee met lekkere hapjes? Dat kan ook! Gezellige tafeltjes en een goede sfeer. Als jullie zijn gaan zitten, begint de zoete ronde. Doe je te goed aan versnaperingen als brownie, een stukjes appeltaart, een petit glace of scones met jam van Hoeve Rietveld. Thee zal natuurlijk niet ontbreken. Als jullie toe zijn aan een kopje koffie kan dat natuurlijk ook. Dan begint de hartige ronde. Sandwiches met zalm, roomkaas en tomaat. Petit crolines, mini quiches en natuurlijk bruschetta met tomaat. Na deze gezellige middag, zitten jullie gegarandeerd vol van al het lekkers én zijn jullie weer helemaal bijgepraat!

Praktische informatie

Voor de Paasbrunch ontvangen we jullie graag tussen 09:30 en 10:00 uur. Het buffet wordt geopend om 10:15/10:30. Rond 12:30 uur sluiten we samen af met koffie en wat lekkers. De brunch kost €32,50 per volwassenen, €15,50 voor kinderen van 6 t/ 17 jaar en €10,50 voor kinderen van 2 t/m 5 jaar. Alle drankjes zitten bij de prijs inbegrepen. Wil je weten wat er allemaal op het buffet staat? Klik dan hier!

De High Tea start om 15:00 uur en kost €24,50 per volwassenen, €15,50 voor kinderen van 6 t/m 17 jaar en €10,50 voor kinderen van 2 t/m 5 jaar.
Er kan onbeperkt koffie en thee worden bijbesteld tijdens de High Tea.

Reserveren 0348 40 12 00

Programma

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Bekijk andere arrangementen

Meer arrangementen
Berdien

Op zoek naar een maatwerk oplossing?
Ik help je graag verder!