taart aansnijden

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Arrangementen » Feestdag

OpenTopTrouwlocatie Route

Op zondag 14 april 2019 doen wij mee aan de Open Toptrouwlocatie Route. Dè dag voor aanstaande bruidsparen om inspiratie op te doen. Jullie zijn tussen 11.00 en 16.00 uur van harte welkom om sfeer te komen proeven. Er staat een hapje en drankje klaar en bruiloft styling zal niet ontbreken. We vertellen jullie graag uitgebreid over de mogelijkheden van jullie droombruiloft bij Boerderij de Boerinn!
Reserveren 0348 40 12 00

Aanmelden kan via: Toptrouwlocatie Boerderij de Boerinn.


De dag van jullie dromen

Wat leuk, jullie gaan trouwen! De bruiloft moet een dag worden die jullie nooit meer zullen vergeten. Hier hoort natuurlijk de perfecte locatie bij. Boerderij de Boerinn is een locatie boordevol mogelijkheden. We beschikken over verschillende feestruimtes, met elk een eigen sfeer. Kies je voor knus en gezellig? Of toch voor modern en stijlvol? Een buitenbruiloft omringt door bomen & weilanden? Of een knalfeest onder de sterrenhemel? Het kan allemaal! Boerderij de Boerinn biedt de mogelijkheid om jullie gehele bruiloft op één locatie te laten plaatsvinden.

Bepaal zelf waar jullie het jawoord willen geven. Dit kan bijvoorbeeld in het Grechthuis, een sfeervolle ruimte met een fantastisch uitzicht over de polder, of op ons terras aan het water. In het weidse landschap kun je prachtige trouwfoto’s maken. Ondertussen kunnen de gasten een kijkje nemen bij de dieren, of vast genieten van een hapje en drankje. De kinderen leven zich uit in de speeltuin, met een heuse reuze tractor.

Hoe zien jullie het diner voor je? Lange tafels om samen aan te genieten? Of op leuke kussens op de strobalen? Wij kunnen verschillende barbecue- en seizoensbuffetten verzorgen. Ook voor een knalfeest zijn jullie op de boerderij aan het juiste adres. Na het diner worden de lichten gedimd en kan het feest beginnen. Een band op het podium en de voetjes van de vloer. Jullie bruiloft bij Boerderij de Boerinn wordt een dag om nooit meer te vergeten!

Bekijk hier onze feestruimtes.

Kijkafspraak

Komt 14 april niet zo goed uit voor jullie? Bel of mail gerust voor een kijkafspraak op een ander moment. We denken graag met jullie mee om samen de dag van jullie dromen te organiseren!

Contact formulier

Reserveren 0348 40 12 00

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Bekijk andere arrangementen

Meer arrangementen
Berdien

Op zoek naar een maatwerk oplossing?
Ik help je graag verder!