Lenteboerderij

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Lenteboerderij

Ook zo’n zin in een gezellig uitje deze meivakantie? Kom naar de Lenteboerderij! Lekker ravotten, samen spelen, ontdekken en natuurlijk de jonge dieren bewonderen.
Reserveren 0348 40 12 00

Op 2, 3 en 4 mei is er weer Lenteboerderij op het erf. Verzamel de hele familie, trommel alle vrienden op en kom gezellig langs. Naast de lammetjes en kalfjes zijn er nog veel meer dieren om te bezoeken. Kom tussen de middag even bij op het Foodplein of ga een stukje kanoën. Speel samen Oudhollandse spelletjes en volg een workshop terwijl de kinderen genieten van Lenny show.

Scoor hier je tickets

Lenteboerderij

Van 10:00 tot 17:00 is iedereen welkom om te komen genieten. Nadat je de auto geparkeerd hebt, ontvangen we je graag bij de entree. Die is naast de speeltuin en tegen het Zomerhuis aan. Vanaf daar kun je het pad volgen en kom je langs alle activiteiten. In de koeienstal staat het klein vee, maar loop ook even door de weilanden. Sinds november staan er namelijk ook drie nieuwsgierige schapen op je te wachten. Met mini-varkentjes, brama’s, (reuze)konijnen, cavia’s, kippen en hangbuikzwijnen wordt het een echte beestenboel. Bezoek ze allemaal en wie weet mag je zelfs wel even het hok in!

Om de dag smakelijk door te komen, is er ook een Foodplein! Neem even plaats op het terras en geniet van een verse kop koffie, poffertjes met boter of een lekkere hamburger. Terwijl de kinderen spelen kun je als (groot)ouders even bijkomen. Ook geven we een paar keer per dag een show voor de kinderen. Terwijl de kinderen dansen en springen, kun je als ouder een workshop balans of spagaat volgen, over tijd voor jezelf en aandacht voor de kinderen! Met meer dan vijftien verschillende activiteiten, dieren, shows en workshops wordt het een gezellig gevulde Lenteboerderij! Ben je benieuwd welke activiteiten er zoal zijn? Scrol dan snel verder!

 

Live muziek, schminken, poffertjes, photobooth, lammetjes kijken 

 

Overige informatie

De Lenteboerderij is geopend van 10:00 tot 17:00. De prijzen vind je onderaan deze pagina en werken met een kortingsysteem. Van 1 tot en met 8 april geldt de Vroege Vogelkorting. In deze periode krijg je een gratis consumptie per persoon bij aankoop van een kaartje. Aan de deur zijn ook nog kaarten te koop (€6,00 per stuk). Om de Lenteboerderij zo aangenaam mogelijk te maken voor mens en dier kan het voorkomen dat de online kaarten uitverkocht raken.

 

Mogelijk gemaakt door Eventbrite
Reserveren 0348 40 12 00

Programma

Op de Lenteboerderij vind je:

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Bekijk andere arrangementen

Meer arrangementen
Berdien

Op zoek naar een maatwerk oplossing?
Ik help je graag verder!