KukeleCarnaval

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Arrangementen » Familiedag, Kinderfeestje

KukeleCarnaval

Op donderdag 28 februari en vrijdag 1 maart kunnen kinderen van 3 tot en met 12 jaar terecht op de boerderij! Of je nu met je ouders komt, of met de hele BSO. Er is genoeg te doen. Komen jullie ook?

Tijdsduur

2.5 uur

Prijs

€ 6,00 (incl. btw)
Offerte aanvragen 0348 40 12 00

Voor de kinderen van 3 tot en met 6 jaar is er een prachtig poppentheater. Ga je mee naar India? Daar woont de kleine tijger. Kleine tijger houdt van spelen, van dansen en van springen. Laten we allemaal met kleine tijger meedoen! Het is een voorstelling met de thema’s vriendschap, kom erbij, verre landen en dieren.

Met de oudere kinderen (7 tot en met 12 jaar) wordt er Levend Dieren Stratego gespeeld. Welk team slaagt er het beste in hun vlag te verstoppen en te verdedigen? Een actief buitenspel onder begeleiding van ervaren recreatieleiders. Het gaat om samenwerking, goed zoeken en natuurlijk plezier maken.

Hou je vast!! Tijdens de Carnavaldagen kun je een KINDERFEESTJE winnen!! Superleuk en je hoeft daar helemaal niet veel voor te doen! Trek je gekste, mooiste, leukste outfit aan en je doet al mee!

Naast het poppentheater en Levend Dieren Stratego is er nog meer te beleven. Maak bijvoorbeeld een mooi dierenmasker, ga langs bij de waarzegster, neem een kijkje bij de dieren, of ga lekker spelen in de speeltuin. Daarnaast is er twee keer per dag een prijsuitreiking voor de mooiste outfit. Trek dus vooral je gekste, mooiste, stoerste carnavals outfit aan! In ons restaurant kun je even bijkomen. Er is allerlei lekkers te eten en drinken.

Kosten per kind bedragen slechts €6,00. De kaartjes zijn te verkrijgen aan de deur. Voor meer informatie kunt u bellen naar 0348 401200. Kom je met de BSO? Reserveer dan even een plek!

Offerte aanvragen 0348 40 12 00

Programma

Wat is er inbegrepen?

Overige informatie

Tijdens deze twee dagen zullen de hoofdactiviteiten starten om 10.30 en 14.00 uur. Het is belangrijk om op tijd aanwezig te zijn, zodat er genoeg tijd is voor limonade met een cupcake en de activiteit op tijd kan beginnen. Na de hoofdactiviteit kunnen zelfstandig de andere activiteiten gedaan worden.

Voor ouders is er in het Zomerhuis voldoende plaats om ondertussen te genieten van een hapje en een drankje. Bekijk hier onze kaart.

Aan de BSO’s vragen we om van tevoren even te reserveren en aan te geven welke datum en tijd de voorkeur hebben.

 

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Bekijk andere arrangementen

Meer arrangementen
Berdien

Op zoek naar een maatwerk oplossing?
Ik help je graag verder!