twee kinderen lachend aan de brunchtafel

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Arrangementen » Familiedag, Feestdag, Vrije dag

Kerst met familie

Deze Kerst vier naast de levende Kerststal! Geniet met je vrienden/ familie van een heerlijke brunch of diner, terwijl de kinderen lekker bij de dieren kijken!

Tijdsduur

3.5 uur
Reserveren 0348 40 12 00

Wat doen jullie dit jaar met Kerst? Een heerlijke kerstbrunch of een onvergetelijk kerstdiner? Op de boerderij ben je aan het goede adres!

Tafels vol met lekkers en lichtjes, kerstbomen en natuurlijk vrienden en familie om je heen. De boerenomgeving zorgt voor een gezellige en ongedwongen sfeer. Zeker voor de kinderen zal de levende kerststal met echte dieren, Kerst tot een onvergetelijke belevenis maken. Dit jaar kun je op zondag 23, maandag 24, dinsdag 25 (eerste kerstdag) en woensdag 26 december (tweede kerstdag) terecht voor de kerstbrunch! Op zondag 23 en op woensdag 26 (tweede kerstdag) is er ook mogelijkheid voor een overheerlijke kerstdiner.

Op 23 en 24 december hebben we nog plaatsen voor de brunch en op 26 december voor het diner. Op eerste en tweede kerstdag is de brunch volgeboekt.

Reserveren 0348 40 12 00

Programma

Kerstbrunch

De kerstbrunch is ideaal voor families met kinderen die misschien wat verder moeten reizen of niet al te laat thuis willen zijn. Jullie worden ontvangen met een heerlijke smoothie. Geniet daarna samen van een uitgebreid buffet. Er zijn verse broodjes, luxe vleeswaren van de slager, huisgemaakte pompoensoep, pasteitjes met kalf ragout en nog veel meer. Ook aan de allerkleinste is gedacht. Zij kunnen hun eigen poffertjes versieren bij het poffertjesbuffet.

Voor de brunch verwelkomen we jullie graag tussen 10:30 en 11:00 uur. Daarna zal het buffet geopend worden. Om 14:00 sluiten we het buffet af met koffie, thee en kerstkransjes.

Bekijk hier het menu voor de brunch.

Kerstdiner

Het kerstdiner beginnen we met een feestelijke prosecco, gevolgd door een proefplank met onder andere gedroogde ham en kruidenkaas uit het Groene Hart. Na dit smakelijke voorafje is het tijd voor een uitgebreid buffet, met voor ieder wat wils. Een buffet met kalfsrollade dat ter plekke wordt gesneden, oven gegaarde zalm met kruidenkorst, gegrilde groente van het seizoen, truffelaardappelen en nog veel meer.

Voor het diner verwelkomen we jullie graag tussen 16:30 en 17:00 uur. Daarna zal het buffet geopend worden. Om 21:00 sluiten we het buffet af met een feestelijk dessert.

Bekijk hier het menu voor het diner.

 

Kerstbrunch Kerstdiner
Volwassenen  €               34,95  €               51,95
Kinderen van 6 t/m 17 jaar  €               19,95  €               27,50
Kinderen van 2 t/m 5 jaar  €                 9,95  €               14,95
Kinderen t/m 1 jaar  €                 0  €                0

 

Alle drankjes zijn bij de prijs inbegrepen 

 

Heerlijk genieten van het eten en elkaar. Hebben jullie ook zo’n zin in kerst? Neem snel contact op en reserveer jullie plek!

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Bekijk andere arrangementen

Meer arrangementen
Berdien

Op zoek naar een maatwerk oplossing?
Ik help je graag verder!