kerst vieren met dit speelgoedautootje

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Arrangementen » Bedrijfsuitje, Werkdag

Kerst met collega’s

Voor je het weet is het jaar alweer voorbij en dat betekent dat we ons op gaan maken voor de kerstdagen. Het moment om terug te blikken en collega’s extra in het zonnetje te zetten. Wordt het dit jaar een borrel of diner? Ook het kerstpakket verdient de nodige aandacht. Het perfecte kerstgeschenk is voor iedereen anders. Een hele opgave om een passend cadeau te vinden. Maar wat als de medewerkers zelf hun kerstpakket kunnen samenstellen?

Op 13 en 14 december 2018 heten wij u van harte welkom voor een feestelijke borrel of diner. In de stal zal een gezellige kerstmarkt te vinden zijn, waar iedereen een mooi kerstgeschenk kan uitzoeken.

Bekijk hier de programma’s voor de borrel of het diner.

De kerstmarkt

Je eigen kerstpakket samenstellen is een uitkomst! Iedereen gaat naar huis met een persoonlijk cadeau. Hoe gaat het in z’n werk? Iedere medewerker krijgt een papieren tas en een aantal munten. De munten kunnen worden ingewisseld tegen mooie producten zoals delicatessen, speciaalbier of woonaccessoires. Er is voor ieder wat wils. Op de kerstmarkt zijn lokale ondernemers vertegenwoordigd met een eigen kraam en producten. Op de markt stelt elke medewerker zijn/haar eigen kerstpakket samen met de producten die hem/haar aanspreken. Het aantal te besteden munten is door de werkgever vooraf bepaald.

Ruimtes

De boerderij beschikt over diverse ruimtes. In mei 2018 zijn het Karnhuis en het Grechthuis volledig gerenoveerd tot fijne feestruimtes. Met een prachtige bar, goede muziekinstallatie en klimaatbeheersing zijn het geschikte ruimtes voor een luxe kerstfeest. Het Zomerhuis en de Grondlegger zijn gezellige ruimtes met karakter. Ook deze ruimtes beschikken over een bar. Naast deze vier ruimtes kunt u ook terecht in De Hoeve, welke wat meer huiselijk aanvoelt. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, staan wij u graag telefonisch te woord om een advies te geven over de ruimtes.

Er zijn een select aantal plaatsen beschikbaar voor de kerstmarkt en tijdig reserveren wordt daarom aangeraden. De kerstmarkt kan uitsluitend geboekt worden in combinatie met een borrel of diner. De borrel en het diner zijn te boeken voor groepen van 5 tot 250 personen.

Kom kerst vieren op de boerderij!

Tijdsduur

3 uur

Minimum personen

5 personen

Prijs

€ 24,50 (ex. btw)
Reserveren 0348 40 12 00

Programma

De borrel

Het diner

Bekijk hier het menu voor het diner.

Reserveren 0348 40 12 00

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Offerte aanvragen

Arrangement: Kerst met collega’s

Dien vrijblijvend jouw aanvraag in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 40 12 00

  • Voer een waarde tussen 0 en 500 in.
Het aanvragen van een offerte is vrijblijvend.

Bekijk andere arrangementen

Meer arrangementen
Berdien

Op zoek naar een maatwerk oplossing?
Ik help je graag verder!