Teamtraining op maat

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Teamtraining op maat

Werk aan een optimaal presterend team tijdens deze ontwikkelingssessie. Ga met een ervaren vitaliteitscoach aan de slag tijdens deze teamtraining op maat.

Tijdsduur

4 uur

Minimum personen

2 personen
Offerte aanvragen 0348 40 12 00

De onderlinge sfeer binnen een team is bepalend voor het werkplezier. Ook samenwerken speelt een rol die keer op keer besproken wordt en toch altijd terug blijft komen. Als er ruimte is voor verbetering en de kwaliteiten van medewerkers beter benut kan worden, is aan de gang gaan met vitaliteit geen slecht idee! Ben je op zoek naar net iets meer tijdens de vergaderdag? Dan is het vergaderarrangement met meerwaarde iets voor u! De dag wordt geheel verzorgd en bovendien zit er een hoogwaardige training bij in.

Het gevoel waarmee iemand aan het werk is, is bepalend voor de prestatie op het werk. Ook samenwerken speelt een rol die keer op keer besproken wordt. Is er bij jullie team ruimte voor verbetering in samenwerking? Of kunnen de kwaliteiten van medewerkers beter benut worden? Dan is een teamtraining op maat een goed idee!

Een optimaal presterend team bestaat uit:

Het resultaat

Elkaar gemakkelijker kunnen bereiken, een sterker teamgevoel en inzicht in de eigen kwaliteiten zijn resultaten waar onze trainer zich altijd voor inzet. De eigen en elkaars kwaliteiten leren kennen en deze in durven zetten bevordert het werkplezier. De werksfeer wordt beter doordat de medewerkers elkaar beter leren kennen. Een heldere structuur, toepasbare opdrachten en een luchtige sfeer op het land zorgen in eerste instantie ook voor ontspanning. Iedere teamtraining is anders en is door Tanja samengesteld. Zij is toegepast psycholoog. Tanja zet de juiste kwaliteiten in, spreekt waardering uit en coacht waar nodig. Werk samen aan een duurzaam resultaat.

“Wanneer iedereen zijn kwaliteiten kent en zo goed mogelijk inzet, presteert een team optimaal

Bekijk hier ook ons horeca aanbod! 

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Offerte aanvragen 0348 40 12 00

Bekijk andere activiteiten

Boerentrivial

Boerentrivial

Een luchtig en toegankelijk teambuilding programma.

Kettingreactie

Kettingreactie

Bouw een grote kettingreactie samen met je collega’s of relaties!

Recycle Golf

Recycle Golf

Maak in teams je eigen minigolf baan en neem het tegen elkaar op!

Meer activiteiten
Berdien

Op zoek naar een maatwerk oplossing?
Ik help je graag verder!