de keuken van vergaderruimte de Hoeve

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Kookworkshop

Ben je wel toe aan nieuwe recepten of kan iemand wel een lesje kokkerellen gebruiken? Volg een kookworkshop van een echte pro

Tijdsduur

3.5 uur

Minimum personen

10 personen
Offerte aanvragen 0348 40 12 00

We houden allemaal van eten en misschien ben je de gebruikelijke gerechten die je al jaren maakt een beetje beu. Dat komt goed uit! Je kunt jezelf namelijk laten bijscholen met een heuse kookworkshop van Jessica! In 3,5 uur ga je de nodige voorbereidingen treffen, het eten bereiden én het natuurlijk proeven. Je kunt ook nog eens uit verschillende keukens kiezen!

Kookworkshop

Samen met een echte pro gaan jullie aan de slag met verschillende gerechten. Voor jullie beginnen is het eerst tijd voor een glaasje bubbels! Als jullie kennis hebben gemaakt met de chef, wordt er een kleine introductie gehouden. Op die manier voelt iedereen zich thuis en kan het koken beginnen. Schortje om zodat je niet vies wordt en hopla, zo aan de slag. Er wordt uitleg gegeven bij de verschillende gerechten die jullie gaan maken. Ieder krijgt een recept toegewezen dus geef aan of je van een uitdaging houdt of liever een wat eenvoudiger recept kookt.

7 Wereldkeukens

Je kunt kiezen uit maar liefst zeven wereldkeukens. Ook komen er verschillend kooktechnieken aan bod. Heb je tussendoor vragen, geen probleem! Jessica staat voor je klaar en helpt waar nodig. Aan welke keuken zaten jullie te denken?

Omdat je samen met de groep aan tafel gaat, worden er kleinere gerechten bereidt. Op die manier kan iedereen proeven van ieders gerecht! De workshop wordt gegeven in ‘De Hoeve’, het voormalig woonhuis van de boer. De workshops zijn geschikt voor groepen vanaf 10 personen. In de lente en zomer kan er tevens buiten genoten worden van het resultaat van jullie workshop!

Toch liever een andere activiteit? Bekijk ze hier.

Prijzen op aanvraag

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Offerte aanvragen 0348 40 12 00

Bekijk andere activiteiten

Break-in Box gereedschapskist van Boerderij de Boerinn

Break-in Box

De gereedschapskist of het kaasrecept. Raadsels en puzzels met maar een beperkt aantal minuten. Lukt het jullie om in te breken?

Escaperoom De Melkput bij Beroderij de Boerinn

Escaperoom De Melkput

Weten jullie binnen 60 minuten door logisch na te denken, puzzelen en behendigheid uit de melkput te ontsnappen?

high tea met scones, appeltaart en petit glacé

Boeren high tea

Heb je iets te vieren? Of willen jullie gewoon lekker bijkletsen?

Meer activiteiten
Berdien

Op zoek naar een maatwerk oplossing?
Ik help je graag verder!