Nieuwe medewerker

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Nieuwe medewerker

Auteur: Denise van Schie
21 april 2017

Het kan soms gek lopen. Via via kwam ik in aanraking met een vacature van Boerderij de Boerinn. Ze waren op zoek naar een bedrijfsleider. Nieuwsgierig klikte

Het kan soms gek lopen. Via via kwam ik in aanraking met een vacature van Boerderij de Boerinn. Ze waren op zoek naar een bedrijfsleider. Nieuwsgierig klikte ik even door en verbaasde me over het feit hoe goed de match was. Zelf kom ik uit een plattelandsdorpje en het werken in een weidse omgeving spreekt mij erg aan. Na contact opgenomen te hebben met Elmar (de eigenaar van het bedrijf) werd ik uitgenodigd voor een gesprek. Een week later volgde een tweede gesprek en nog een week later was het rond! Een goede timing, want het hoogseizoen voor Boerderij de Boerinn staat alweer voor de deur. Ik ben nog net op tijd om de eerste lammetjes geboren te zien worden en volop mee te draaien en te kijken bij Boerderij de Boerinn, zowel in de operatie als achter de schermen.

Inmiddels ben ik bezig met mijn tweede week. De collega’s zijn open en direct en daardoor makkelijk om mee samen te werken. Aan mij is de taak van Operationeel Bedrijfsleider toevertrouwd. Allereerst ga ik me verdiepen in de talloze onderdelen die het bedrijf rijk is. Gaandeweg wil ik graag samen met mijn collega’s gaan kijken naar kansen en mogelijkheden. Er zijn zoveel verschillende gasten dat het belangrijk is om te blijven innoveren. Met de beschikbare ruimte gaat dit zeker lukken. Zelf kijk ik uit naar veel drukke dagen en het in goede banen leiden van leuke activiteiten in het Groene Hart van Nederland. Wat opvalt zijn de hechte banden binnen het bedrijf. Er wordt veel gelachen en hard gewerkt – een goede combinatie als je het mij vraagt.

In het verleden heb ik in de horeca gewerkt. Onder andere heb ik trouwerijen bediend, achter de bar gestaan en terras gelopen. Ook heb ik in een oesterbar gewerkt. Na zo’n 8 jaar horeca vond ik mijn plek in het projectmanagement en vervolgens het accountmanagement. Mijn competenties en werkervaring komen nu samen in een functie bij Boerderij de Boerinn.

Mijn vrije tijd wordt gevuld met diverse sporten. Ik ben gek op tennis, mountainbiken, golf en trial running. Daarnaast breng ik graag tijd door met vrienden en familie. Een citytrip hier en daar en dan zit de agenda al snel vol!

Laat de drukte maar beginnen, kom maar op met dat lekkere weer. Hier zijn we er klaar voor!

Deel:

Meer nieuws van 't erf

Meer nieuws

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail: