Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winterboerderij

Heb jij (klein)kinderen tussen de twee en tien jaar oud die gek zijn op avontuur, knutselen en lekker actief bezig willen zijn? Dan is de Winterboerderij bij Boerderij de Boerinn echt wat voor jullie. Er zijn allerlei leuke binnen- en buitenactiviteiten en natuurlijk dieren om mee te knuffelen!

Bij binnenkomst krijgen jullie een stempelkaart en met elke activiteit valt er een stempel te verdienen. Lukt het jullie om de hele kaart vol te krijgen? De kinderen kunnen boogschieten, op onderzoek gaan in het strodoolhof of zelf marshmallows roosteren boven het kampvuur. Ook is er een mini-klompengolf baan en kunnen jullie ravotten in het stro. In het warme atelier kan lekker geknutseld worden. Maak bijvoorbeeld een wintermutsje of een sneeuwpopslinger. Vergeet ook niet mee te doen aan de grote kleurplatenwedstrijd.

Natuurlijk is Kees Konijn er dit jaar ook weer bij. In zijn restaurant kunnen je genieten van allerlei lekkers. Denk aan erwtensoep, poffertjes of broodjes knakworst en warme chocolademelk met slagroom. Uiteraard komt Kees Konijn zelf ook langs en presenteert hij om 11.00 en 13.00 uur de grote ‘Kees Konijn Kookshow’, zorg dat jullie erbij zijn!

Komen jullie ook naar de Winterboerderij? Bestel je kaartje snel!

Praktische informatie
Dagen: 4 t/m 7 januari 2018
Tijd: 10:00 – 17:00 uur
Kosten:
Early bird kaartje (zowel voor kinderen als volwassenen) €5,00
Online kaartje (zowel voor kinderen als volwassenen) €6,00
Deurverkoop (zowel voor kinderen als volwassenen) €7,50
Adres: Mijzijde 6, Kamerik
Overig: voor honden geldt een aanlijn- opruimplicht

Tickets

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail: