Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Kerst op de boerderij

De brunch op 24 en 26 december zit helemaal vol! Natuurlijk zijn jullie nog welkom op het diner op Tweede Kerstdag!

 

Beleef deze kerst een bijzondere brunch of een onvergetelijk diner op de boerderij. Dit jaar is het zowel 24 als 26 december mogelijk! Tafels vol met lekkers en lichtjes, kerstbomen en natuurlijk vrienden en familie om je heen. De boerenomgeving zorgt voor een gezellige en ongedwongen sfeer. Zeker voor de kinderen zal de levende kerststal met echte dieren kerst tot een onvergetelijke belevenis maken. Heerlijk dat ze zo vrij kunnen rondlopen terwijl je zelf met familie en vrienden geniet aan tafel.

 

 

Kerstdiner
Het kerstdiner beginnen we met een feestelijke kerstcocktail, gevolgd door een proefplank met ham van scharelslager Zwetsloot en kaas uit het Groene Hart. Na dit smakelijke voorafje is het tijd voor een uitgebreid buffet met voor ieder wat wils. Stoofvlees, zalm met kruidenkorst, haricots verts met spek en nog veel meer. Als dessert is er een trifle en ook glühwein zal niet ontbreken. Voor de kleintjes is er een poffertjesbuffet en een kinder dame blanche.

 

Het diner is op 26 december te boeken.
Bekijk hier het menu voor de kerstdiner.

 

Kerstbrunch
De kerstbrunch is ideaal voor families met kinderen die misschien wat verder moeten reizen of niet al te laat thuis willen zijn. Jullie worden ontvangen met een heerlijke smoothie. Geniet daarna samen van een uitgebreid buffet. Er zijn verse broodjes, luxe vleeswaren van Slagerij Zwetsloot, huisgemaakte pompoensoep, pasteitjes met kalfsragout en nog veel meer. Ook aan de allerkleinste is gedacht. Ze kunnen hun eigen poffertjes versieren bij het poffertjesbuffet.

 

Er zijn helaas geen reserveringen meer mogelijk.
Bekijk hier het menu voor de kerstbrunch.

 

 


Praktische informatie
Voor de brunch ontvangen we jullie graag tussen 10:30 en 11:00 uur. Daarna zal het buffet geopend worden. Om 13:30 uur sluiten we het buffet af met koffie, thee en koekjes. De brunch kost €34,95 voor volwassenen, €19,95 voor kinderen van 6 t/m 17 jaar en €9,95 voor kinderen tot 6 jaar. De drankjes zijn inbegrepen.

Voor het diner ontvangen we jullie graag tussen 16:30 en 17:00 uur. Daarna zal het buffet geopend worden. Om 20:30 uur sluiten we het buffet af met een dessert, koffie en thee. Het diner kost €54,95 voor volwassenen, €29,95 voor kinderen van 6 t/m 17 jaar en €14,95 van kinderen tot 6 jaar. De drankjes zijn inbegrepen.

 

Hebben jullie ook zo’n zin in kerst? Neem snel contact op en reserveer jullie plek.
Heeft u nog geen unieke locatie gevonden voor uw zakelijke borrel? Kijk dan hier.

0348 – 40 12 00
info@deboerinn.nl

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail: