Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Ja-woord in het weiland

Auteur: Jorine
Marketingleider
14 maart 2017

Je bruiloft is misschien wel de mooiste dag van je leven. Reden genoeg om een unieke locatie uit te zoeken. Gegarandeerd dat zowel je gasten als jullie zelfeen bruiloft tussen de koeien nooit zullen vergeten.

In dit blog zul je hopelijk al direct wat inspiratie opdoen.

• De aankomst, dat kan natuurlijk niet in limousine of rolls royce. Denk eerder aan de huifkar of een boot. Een prachtige en natuurlijke manier om aan te komen, geheel in de stijl van je bruiloft.

• Op de boerderij hoeft het allemaal niet zo chique en netjes. Hoge hakken mogen best, maar stop toch ook maar wat hippe laarzen in je tas. Hoe zou je het vinden om de ceremonie te organiseren te midden van de koeien? De stoelen of strobalen staan klaar in het weiland en de boer start de trekker om jullie midden in het weiland af te zetten. Met uitzicht op de vaart, met de koeien als getuigen, wordt hier dan het huwelijkse feit voltrokken.

• Op de boerderij doen we de receptie gezellig informeel in onze hooiberg. We nodigen graag de boerenkapel uit om deze receptie op te luisteren. Voor een passend fotomoment zorgen we dan voor een levensgrote gele klomp, waar je met het hele gezin in kunt voor een unieke herinnering. Natuurlijk hebben we een gevarieerd assortiment aan borrelhapjes.

• Willen jullie dineren aan lange tafels in het weiland, of overdekt in de Wagenschuur of in het Zomerhuis? Wij zullen de tafels dekken met boerenzakdoeken en weidebloemen in klompjes.

• Op de boerderij delen wij de feestvreugde graag met het vee tijdens een ouderwets schuurfeest. Wij nodigen een lokale band of DJ voor je uit die deze dag muzikaal komt afsluiten. De champagne, bier en wijn mogen rijkelijk vloeien en tussendoor worden er heerlijke hapjes geserveerd. Voordat je gasten huiswaarts keren delen wij nog een puntzakje friet of broodje beenham uit.

• Na het feest wil je natuurlijk de bruidsnacht op een originele manier doorbrengen. Niet ver van onze boerderij zijn verschillende accommodaties: van een stadshotel tot bed & breakfasts in het weiland. Er is geen betere manier om wakker te worden dan met het geluid van kabbelend water en zingende weidevogels.

Het mooie van een grote locatie als een boerderij is, dat er van alles mogelijk is. Graag nodigen wij je daarom eens uit om zelfs te komen kijken en inspiraties op te doen. Natuurlijk helpen wij je graag verder bij het organiseren van deze speciale dag. Nu nog hopen dat hij of zij ook daadwerkelijk ‘ja, ik wil!’ zal zeggen!

Deel:

Reacties

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Meer nieuws van 't erf

Meer nieuws

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail: