Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Spontaan bezoek

Wat kun je doen zonder te boeken?

Lekker weer? Voor de volgende activiteiten kun je op de dag zelf even bellen of de activiteit beschikbaar is. Op doordeweekse dagen kun je bellen naar: 0348- 40 12 00 en in het weekend kun je bellen naar: 06-16974094.

Boerderij de Boerinn is geopend van zonsopgang tot zonsondergang en op zondag vanaf 12.00 uur mits er bezoek is. Komt u op zondag langs? Bel even van tevoren.

Wat is er altijd voor de kleintjes te doen?

Wat kun je bekijken qua vee?

Mogen we de dieren iets voeren?

Koeien
Onze koeien kunnen de hele dag door kuilgras eten, dat is gedroogd gras. Naast het kuilgras krijgen de koeien ook biks dat is een soort krachtvoer. Als je het leuk vindt dan kun je de koeien wat biks voeren uit de witte ton. Let op! De biks moet wel voor het hek blijven, over het hek komt het in de koeienpoep en lust de koe het niet meer.


Varkens, kippen en (dwerg) geiten

Al onze dieren worden dagelijks door de boer gevoerd maar vinden een extraatje altijd lekker. Naast de dierenverblijven hangt een witte voerton waaruit je wat biks mag pakken om te voeren aan de dieren. Is de voerton leeg? Dan hebben de dieren hun portie voor die dag al gehad.

Kijk op de plattegrond voor de locatie van alle dierenverblijven.

Wat kun je altijd eten en drinken bij Boerderij de Boerinn?

Op de dagen dat onze bar geopend is kun je binnen terecht voor een hapje en een drankje. Indien we geen geboekte groepen hebben is onze bar gesloten. Je kunt wel gebruik maken van het toilet.

Welke wandelingen kunnen we maken?

Boerderij de Boerinn ligt midden in het Groene Hart en vanaf onze boerderij kun je prachtige routes lopen.

Teylingenpad (Klompenpad)
Routes van Stichting Kamerik op de kaart route Lignepad

Mag de hond mee met wandelen?

Het is niet toegestaan om honden mee te nemen. Dit omdat honden ziekte verwekkers (Neospora) met zich mee kunnen nemen die gevaarlijk zijn voor onze koeien.De uitwerpselen van de hond kunnen leiden tot abortus bij de koe.

Wil je komen kijken of iets boeken?

Op doordeweekse dagen staan onze medewerkers je graag te woord, een rondleiding is uiteraard ook mogelijk! Wanneer het niet anders kan is het in overleg ook op zaterdag mogelijk.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail: